Restaurant Consirom

RESTAURANT SC CONSIROM SRL

Ne ocupăm și de catering!

Avem o traditie indelungata in domeniu, in anul 1995 s-a deschis cantina SC CONSIROM SRL cu o capacitate de 50 de locuri ce avea sa devina in anul 1997 cantina – restaurant SC CONSIROM SRL. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.

Restaurantul “SC CONSIROM SRL”, modernizat si redecorat pe parcursul anilor cu scopul de a organiza evenimente festive. Restaurantul  dispuna de un salon cu o capacitate de aprox. 180 de locuri, un salon de nefumatori de 60 de locuri, si terasa inchisa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, zile onomastice, banchete, conferinte, revelioane, mese fastive de Craciun si Paste. Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aer.


Restaurantul  prepara meniuri diverse si presteaza servicii de catering.

Bucataria este echipata cu cele mai moderne utilaje din domeniu gastronomic, meniul cuprinzand o varietate de preparate din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala.

Pentru organizarea de evenimente festive puteti opta pentru unul din meniurile pe care vi le punem la dipozitie, sau putem crea un meniu personalizat pe baza sugestiilor dvs. Ne puteti contacta la numerele de telefon:

  • 0243 / 236046, 0731 / 321410

Salonul si terasa sunt la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi.

X